Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate Mercator Medical S.A.

I. Administrator al datelor cu caracter personal

Mai jos veți găsi informații despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, pe care le-ați furnizat în mod voluntar către Mercator Medical S.A.

Vă reamintim că, de la data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare pe întreg teritoriul Uniunii Europene Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la procesarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulament general privind protecția datelor, RGPD).

Administratorul datelor dumneavoastră personale este societatea Mercator Medical S.A. cu sediul în Cracovia pe str. Modrzejewska 30, 31-327 Cracovia, înregistrată în Judecătoria Raională din Cracovia - Cracovia-Centru, al XI Departament Economic al Registrului Curţii Naţionale cu numărul din registru (KRS): 0000036244, Număr Statistic (REGON): 350967107, CIF (NIP): 6771036424.

II. Principiile generale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Domeniul de prelucrare a datelor:
Datele cu caracter personal colectate sunt prelucrate în Spațiul Economic European ("SEE") și nu vor fi trimise către "țări terțe", adică țări din afara acestei zone. Orice operațiune de transfer de date cu caracter personal se efectuează în conformitate cu legislația aplicabilă.

Partajarea datelor cu entități externe:
Datele dvs. pot fi partajate numai în cadrul entităților care fac parte din grupul Mercator Medical. Aceasta înseamnă că nu vom transmite niciodată datele dvs., nu le vom vinde sau face schimb cu alte entități în scopuri de marketing. Datele dvs. pot fi puse la dispoziţia furnizorilor de servicii de telecomunicații, hosting, IT sau servicii de marketing necesare pentru a vă trimite conținut de marketing, numai în scopul menținerii unei comunicări de marketing continue cu dvs.

Baza pentru prelucrarea datelor:
Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs. pentru prelucrarea acestor date în scopuri de marketing, în special pentru a vă informa despre produsele noi din sortimentul Mercator Medical S.A. Desigur, puteţi revoca toate consimțămintele în orice moment.

Actualizarea politicii de confidențialitate:
Informațiile actualizate cu privire la toate modificările aduse Politicii de confidențialitate, de exemplu, cu privire la scopul pentru care utilizăm datele dvs. cu caracter personal și sfera drepturilor dvs. legate de aceasta, sunt întotdeauna disponibile în fila „Politica de confidențialitate”.

III. Drepturile de prelucrare a datelor:

Dreptul de acces la date
În orice moment aveţi dreptul să solicitaţi informaţii referitoare la datele dvs. personale pe care le deţinem.
În acest scop, vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresă de e-mail: bok@mercatormedical24.eu, şi vă vom furniza aceste informaţii într-un e-mail separat.

Dreptul de transfer de date
Atunci când procesăm datele dvs. personale într-o manieră automată, pe baza consimțământului dvs., aveţi dreptul să obţineţi o copie a datelor dumneavoastră într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil. Această copie poate fi trimisă la dvs. sau la solicitarea dvs unei alte entități. Aceasta se aplică, desigur, numai datelor personale care ne-au fost furnizate voluntar.

Dreptul la rectificarea datelor
Aveți dreptul de a corecta sau completa datele personale furnizate.
Pentru a vă exercita dreptul de a modifica, corecta sau şterge datele, vă rugăm să ne trimiteţi la adresa de e-mail: bok@mercatormedical24.eu o solicitare adecvată în acest sens.

Dreptul la ştergerea datelor
Aveţi dreptul în orice moment să solicitaţi ştergerea datelor dvs. personale procesate de noi.

Dreptul de a nu consimți la marketing direct
Aveți dreptul să solicitați să nu vă trimitem materiale de marketing direct.
Pentru a vă exercita acest drept, vă rugăm să ne trimiteţi la adresa de e-mail: bok@mercatormedical24.eu o solicitare adecvată în acest sens.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
Aveţi dreptul de a depune o plângere la Preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal dacă credeţi că datele dvs. personale sunt prelucrate în mod necorespunzător de către noi.

Cum vă puteți exercita drepturile?

Ne pasă de securitatea și protecţia adecvată a datelor dvs. personale, motiv pentru care, am identificat o echipă specializată care răspunde la întrebări cu privire la problema de mai sus. Pentru a-i contacta, vă rugăm să trimiteți un mesaj la adresa de e-mail: bok@mercatormedical24.eu.

IV. Regulile detaliate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Scopul de prelucrare a datelor
Folosim datele dvs. personale numai în scopuri de marketing, în special pentru a vă informa cu privire la produsele noi din gama Mercator Medical S.A. Vom folosi datele personale furnizate de dvs. pentru a vă trimite informații comerciale și oferte de marketing prin e-mail.

Domeniul de prelucrare a datelor
Procesăm doar datele de contact pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, prenumele și adresa de e-mail.

Perioada de prelucrare a datelor
Vom procesa datele dvs. atâta timp cât sunteți interesat să primiți conținut de marketing de la noi și nu vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

  Nu există produse preferate
  Comparați acum   Închide
Fraud alert

Dear Ladies and Gentlemen,

We kindly inform you that the website https://mercatorgloves.com is not related to Mercator Medical Group and should be considered as a scam and unlawful impersonation of Mercator Medical S.A. or the Mercator Medical Group. We bear no responsibility for any unlawful activities or false information originating from the aforementioned website and other online and offline channels that falsely impersonate the Company. The Company’s only official website is https://mercatormedical.eu.

Mercator Medical Group will report any suspicious or unlawful activities undertaken by any person or organisation falsely impersonating the Company to the relevant authorities, and reserves the right to take legal action against fraudsters.

With reference to information we have received about attempts to impersonate Mercator Medical S.A. or Mercator Medical Group companies to fraudulently obtain an advance payment for allegedly owned merchandise, we urge you to exercise caution and carefully verify your business partners.

Mercator Medical Team

Închide
Fraud alert